Søstrene Grene shopblog

Hoi allemaal,
Vandaag wilde ik een paar cadeaus kopen en had bedacht daarvoor naar Rotterdam te gaan. Nog leuker leek het me om mijn camera mee te nemen, lekker plaatjes schieten. Sta ik in de Søstrene Grene (het schattigste winkeltje in Rotterdam) klaar om een foto te schieten… NEE…Dit méén je niet! Ben ik met mijn verwarde hoofd vergeten mijn accu in de camera te stoppen. Totaal nutteloos dus om dat ding mee te slepen…zucht.

Gelukkig werd de pijn wat verzacht, doordat ik voor verschillende cadeautjes was geslaagd.
Voor mijzelf heb ik in de Søstrene Grene nog een paar dingetjes kunnen scoren:

Deze super handige zakdoekjes. Handig om mee te nemen in je handtas of je backpack! Het verschil tussen dit pakketje zakdoeken en de “normale” verpakkingen, is dat de zakdoeken nu niet vies of nat kunnen worden in je tas, omdat je de verpakking weer netjes kan sluiten.

Een schattige kaart met sinaasappeltjes, want ik stuur nog heel graag en regelmatig kaarten.
En een zakspiegeltje om mee te nemen in mijn backpack op vakantie.

Pennen kan ik blijven kopen, want ik raak ze altijd kwijt. Daarnaast schrijf ik ook heel veel, dus pennen houden het bij mij nooit zo lang vol.
En weer een nieuwe gum gehaald, want ik vind de gummen die ze bij Søstrene Grene verkopen heel fijn.

Ook dit pakketje van 2 katoenen zakjes heb ik meegenomen. Ik gebruik graag dit soort zakjes i.p.v een toilettas wanneer ik ga backpacken. Het neemt minder ruimte in en weegt minder! (En ik ben gek op alles waar wolkjes op staan.)

Als laatste kocht ik dit schattige katoenen rugzakje. Deze ga ik gebruiken om mijn camera mee op te bergen in mijn backpack.
Daarnaast is het een heel gemakkelijk en licht tasje om wat losse spulletjes in mee te nemen.

In de Søstrene Grene wisselen ze zo vaak van spulletjes, dat het elke keer weer een verassing is wat je er nu weer kunt vinden. Ik ben echt gek op deze winkel! Een mooie bijkomstigheid is dan ook, dat het absoluut niet duur is. Voor dit alles was ik €10,- kwijt.
xoxo Annelotte

2 gedachtes over “Søstrene Grene shopblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s