Boy Seven

Hé allemaal,
Vandaag een nieuwe book review over het boek: Boy Seven. Het boek is geschreven door Mirjam Mous. Ik had de flaptekst van dit boek in de boekenwinkel gelezen en het leek me een leuk verhaal. Bijna kocht ik het, maar uiteindelijk ging ik toch voor een ander boek. Gelukkig maar, want mijn zusje kwam thuis met een nieuw boek, Boy Seven!
Als die dan toch in huis is ga ik er gebruik van maken ook. In 1 dag las ik het boek uit. Ik kon niet stoppen met lezen! Ik had antwoorden op mijn vragen nodig!

Het verhaal: (geen spoilers)
Het zal je maar gebeuren… Hij wordt wakker op een verlaten plek. Niets of niemand in de buurt, behalve een rugzak. Hoe kom ik hier? Is natuurlijk de eerste vraag die door je hoofd zou schieten, zo ook bij hem. Maar al snel komt de 2e vraag naar boven: Wie ben ik?
Op een verlaten plek, zonder geheugen met alleen een rugzak in de buurt. Wat zou er in die rugzak zitten? Misschien is die wel van mij. Een telefoon! En er staat een voicemail bericht op. Snel luisteren. En dan hoor ik in mijn eigen stem:“Bel in geen geval de politie.”
Wat nu?

Dit verhaal begint spannend en blijft het hele verhaal door spannend. Zo graag als de hoofdpersoon antwoorden wil, wil jij die als lezer ook. Naarmate het verhaal vordert kom je steeds meer te weten. Maar klopt alles wat je te weten komt wel? En kun je wel iedereen vertrouwen?

Een ontzettend spannend verhaal, waarin je echt meegetrokken wordt door de emoties van de hoofdpersoon. Zeker een aanrader!
xoxo Annelotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s