Favorieten ; kleding


Hoi allemaal!
Vandaag wil ik met jullie mijn favoriete kledingwinkels en kledingmerken delen. Dit zijn overigens niet de enige winkels waar ik mijn kleding vandaan haal. Ik vind het tof om ook in winkels te kijken waar ik normaal niet zo snel zou komen. De C&A is bijvoorbeeld een winkel waar ik niet snel naar binnen ga, maar waar ik toch een paar items vandaan heb.

Hier een lijstje van mijn favoriete winkels op willekeurige volgorde:

(Klik op het plaatje om naar de website te gaan.)

MONKI


H&M


TOPSHOP


FOREVER 21


PRIMARK


BOOHOO


URBAN OUTIFITTERS


HAPPY SOCKS

Wat zijn jullie favoriete kledingmerken en winkels?
xoxo Annelotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s