Favorieten > kleding


Hoi allemaal!
Vandaag wil ik met jullie mijn favoriete kledingwinkels en kledingmerken delen. Dit zijn overigens niet de enige winkels waar ik mijn kleding vandaan haal. Ik vind het tof om ook in winkels te kijken waar ik normaal niet zo snel zou komen. De C&A is bijvoorbeeld een winkel waar ik niet snel naar binnen ga, maar waar ik toch een paar items vandaan heb.

Hier een lijstje van mijn favoriete winkels op willekeurige volgorde:

(Klik op het plaatje om naar de website te gaan.)

MONKI


H&M


TOPSHOP


FOREVER 21


PRIMARK


BOOHOO


URBAN OUTIFITTERS


HAPPY SOCKS

Wat zijn jullie favoriete kledingmerken en winkels?
xoxo Annelotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s