Leiden


Hallo allemaal,
Soms vind ik het zo lekker om er gewoon met mijn camera op uit te gaan. Het geeft een plek bezoeken toch net iets extras. Je bent meer gefocust op de omgeving en hoe het er uit ziet, omdat je een goede foto zoekt. Dit is misschien niet voor iedereen zo, maar ik zie altijd meer wanneer ik mijn camera bij me heb!
Pas was ik in Leiden en daar heb ik de volgende plaatjes geschoten.Als je denkt dat je hier geen tijd voor hebt kan ik je geruststellen. Deze foto’s had ik binnen een klein uurtje verzameld. Je hoeft ook niet per se ver weg van huis te gaan om foto’s te maken. Wandel een beetje door je eigen buurt. Goed voor de ontspanning en misschien hou je er zelfs nog leuke foto’s aan over!
xoxo Annelotte

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s