Leiden


Hallo allemaal,
Soms vind ik het zo lekker om er gewoon met mijn camera op uit te gaan. Het geeft een plek bezoeken toch net iets extras. Je bent meer gefocust op de omgeving en hoe het er uit ziet, omdat je een goede foto zoekt. Dit is misschien niet voor iedereen zo, maar ik zie altijd meer wanneer ik mijn camera bij me heb!
Pas was ik in Leiden en daar heb ik de volgende plaatjes geschoten.Als je denkt dat je hier geen tijd voor hebt kan ik je geruststellen. Deze foto’s had ik binnen een klein uurtje verzameld. Je hoeft ook niet per se ver weg van huis te gaan om foto’s te maken. Wandel een beetje door je eigen buurt. Goed voor de ontspanning en misschien hou je er zelfs nog leuke foto’s aan over!
xoxo Annelotte

Een gedachte over “Leiden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s