Boeken, boeken en nog eens boeken


09-07-2017 Is een dag die ik niet snel meer vergeet. Ik heb het zó naar mijn zin gehad. Via een vriendin heb ik de boekhandel van PIERE leren kennen. Wat mij betreft de leukste boekwinkel van Nederland.
Afgelopen zondag werd er in van Piere een evenement georganiseerd, het: Young Adult Summer book Loving event. Een uitstekende gelegenheid voor jongeren die van boeken houden, om hier meer over te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. Midden in de winkel is een Coffeelovers. Je kunt hier heerlijke gebakjes, koffie en andere drankjes halen. Speciaal voor het event kreeg je een luxe broodje en een smoothie. Er zijn verschillende tafels waaraan je kunt zitten in de boekwinkel. Perfect om even uit te rusten, bij te kletsen en te ontspannen.
Naar het evenement kon je boeken meenemen om te ruilen met anderen. Leuk initiatief! Zo krijg je een nieuw boek, zonder ervoor te hoeven betalen.

Er waren verschillende workshops georganiseerd voor het evenement:
– World Building
– Een Skype-interview met auteur Marieke Nijkamp
– Blogworkshop
– Character Building
– Workshop over schrijven
– Bookstagram voor beginners

Zelf heb ik geluisterd naar het Skype-interview en naar de Bookstagram workshop. Ik hoorde geen nieuwe informatie bij de Bookstagram workshop, maar het was wel heel leuk.
Ik heb 5 nieuwe boeken gekocht, omdat er ook speciaal voor dit evenement een aantal aanbiedingen waren. Mijn 5 nieuwe aanwinsten zijn:
– Eleanor & Park
– Holding up the universe
– All the bright places
– The sun is also a star
– Extreem luid & ongelooflijk dichtbij (Ik heb de dwarsligger versie gekocht, omdat het makkelijker is om mee te nemen op vakantie.)
Van deze boeken kun je in de toekomst dus ook een review van mij verwachten!

Ik heb echt ontzettend genoten van het YA evenement. Alles was heel goed en netjes geregeld. Iedereen die bij van Piere werkt is heel vriendelijk en behulpzaam. Er hangt altijd een rustige sfeer. Ondanks het tijdens het evenement wat drukker dan normaal was, kon je alsnog rustig je eigen gang gaan.
Na afloop kreeg iedereen nog een ijsje. Zo eindigde een hele leuke avond.
xoxo Annelotte

Een gedachte over “Boeken, boeken en nog eens boeken

  1. […] spelletjes spelen voor jongere kinderen, tot quizzen. Ik heb ooit een evenement bijgewoond (klik hier om meer te lezen) en ik weet heel zeker dat ik vaker wil meedoen. Een ander groot pluspunt aan van […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s