What I’ve been doing?

Hoi allemaal,
Er zijn een paar dingen die ik het allerliefst doe in mijn vrije tijd. 3 Van die dingen zijn: lezen, knutselen en muziek maken. Nu was ik de afgelopen 2 weken verkouden en schor, dus zingen zat er niet echt in. Meer tijd om te knutselen en lezen dus. En dat betekent ook dat er nieuwe book reviews aankomen!
Voor nu wil ik met jullie delen wat ik de afgelopen tijd heb getekend.
Niet alles is “mooi”, veel dingen zijn uitprobeersels. Toch is het altijd leuk om je proces vast te leggen vind ik. En zoals ik altijd zeg: Het gaat niet om hoe mooi/ lelijk iets is wat je hebt gemaakt. Je hebt er je best op gedaan en dat is goed genoeg!

 
 

xoxo Annelotte

2 gedachtes over “What I’ve been doing?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s