What I’ve been doing?

Hoi allemaal,
Er zijn een paar dingen die ik het allerliefst doe in mijn vrije tijd. 3 Van die dingen zijn: lezen, knutselen en muziek maken. Nu was ik de afgelopen 2 weken verkouden en schor, dus zingen zat er niet echt in. Meer tijd om te knutselen en lezen dus. En dat betekent ook dat er nieuwe book reviews aankomen!
Voor nu wil ik met jullie delen wat ik de afgelopen tijd heb getekend.
Niet alles is “mooi”, veel dingen zijn uitprobeersels. Toch is het altijd leuk om je proces vast te leggen vind ik. En zoals ik altijd zeg: Het gaat niet om hoe mooi/ lelijk iets is wat je hebt gemaakt. Je hebt er je best op gedaan en dat is goed genoeg!

 
 

xoxo Annelotte

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s