Even ontsnappen

Hoi allemaal,
Soms heb je gewoon even een break nodig. Wat ik dan het liefste doe is lekker knutselen met een goede cd aan. Ik heb dan ook wel het perfecte boek om dit te doen, namelijk: The Imaginary World Of.

Het boek is gemaakt door Keri Smith, die ook Wreck This Journal heeft gemaakt.
Met Wreck This Journal heb ik me ook heel wat uren vermaakt, maar ik vind deze versie nog veel leuker!
De boeken die Keri Smith maakt zijn bedoelt om creatief bezig te zijn. In de boeken vind je allerlei opdrachten waaraan je zelf invulling kan geven. Sommige mensen zullen meer schrijven, anderen meer tekenen of verven en sommigen doen van alles door elkaar, zoals ik!
In mijn boek zul je werkelijk van alles tegenkomen: Stickers, tekeningen, verf, plaatjes uit tijdschriften, stempels, glitters en tekst.

Het leuke aan de boeken van Keri Smith is dat je niet eeuwig zit te staren naar een leeg vel papier, omdat je niet weet wat je moet maken. Zij heeft het al voor je bedacht en jij hoeft het alleen nog uit te voeren. Ook zal niemands boek er hetzelfde uitzien, want iedereen kan de opdrachten anders interpreteren en vormgeven.

Wat ik nou speciaal zo leuk vind aan The Imaginary World Of, is dat niks te gek is. Dit boek geeft jou fantasiewereld weer. Onder water leven, een vliegend huis hebben, ski’s als voeten en werken als pizza eter? Niks is te gek, want het is hoe jou ideale wereld er uit ziet! Zo ontsnap je even uit jou dagelijks leven en is alles hoe jij het graag zou zien.
Een paar voorbeelden van opdrachten die in dit boek staan zijn:
– Verzin een nieuw soort vakantie
– Voeg een park toe
– Verander delen van de echte wereld
– Bedenk personages
– Creëer het onzichtbare

In totaal heb je 157 bladzijden aan plezier om jou wereld zo mooi mogelijk te maken. Gebruik alle materialen die je maar kunt verzinnen en die jou bevallen.
Ik heb er voor gekozen ook de bladzijden zonder opdracht op te pimpen, voor een ultiem vrolijk effect.

Je hebt vaak al meer materiaal in huis dan je denkt, om te kunnen gebruiken. (Oude kranten, tijdschriften, papier, shirts, kaarten enz.)
Tip: Ik koop graag knutselspullen bij de Action.
xoxo Annelotte

2 Comments

  1. nataschaa1992

    Dit is echt superleuk! Ik ben het liefst ook lekker creatief bezig zo kan ik lekker even met mijn gedachten weg dwalen. Ik heb pas geleden het boek wreck this journal en Bullet journal gekocht, daar ga ik binnenkort eens wat mee doen op mijn blog!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s