Uitspraken van mijn oppaskindjes

Oppassen op jonge kinderen, ik kan me bijna geen leukere baan bedenken. Ik maak dan ook heel veel leuks mee! Hier zijn een aantal uitspraken die mijn oppaskinderen de afgelopen tijd hebben gedaan.

“Ik ben geen mens, want ik mag nog geen Cola.”

– (Tegen mij) “Ik denk dat jij van aardbeien gemaakt bent.”

“Mijn opa weegt al 2 kilo!” (Ze bedoelde dat haar opa 2 meter lang is.)

– (Nadat ik mijn haar had kort geknipt.) “Hé jij bent een jongetje geworden!”

“Je moet harder wassen, anders gaat die vlek er niet af hoor!” (Over mijn permanente tattoo.)

“Volgens mij is de juf van spaghetti gemaakt.”

– Ik zeg tegen mijn zusje en haar vriendin: “Veel plezier girls!” Waarop mijn lieve oppaskindje zegt: “Huh jou zusje heet toch Madelief? Toch geen girls?”

– Oppaskindje: “Heeft jou broer al een baard? Ik: “Ja, als hij zich niet scheert krijgt hij een baard.” Oppaskindje: “Wauw jou broer is echt al een vader!”

– Mijn oppaskindje vroeg zich af of ik nog zou groeien, waarop ik antwoordde dat ik waarschijnlijk niet groter zou worden dan dit. Deze reactie had ik niet verwacht: ”Het gaat er niet om hoe groot je bent, het gaat er om dat je er bent.”

– Oppaskindje: “Kan je even je shirt omhoog doen, dan kan ik even naar je borsten kijken.” Ik leg uit dat ik dit niet doe en waarom het niet netjes is om zoiets te vragen. De reactie was: “Maar ik heb die van mama ook gezien en zij heeft echt van die grote!”

– Oppaskindje: “Papa is gister uit de kast gekomen.” Ik ben op dit moment redelijk in de war, maar gelukkig schoot mama mij te hulp: “Hij kwam uit een lift lopen.”

– Mijn oppaskind vroeg zich af waarom ik niet met de auto was gekomen. Ik leg uit dat ik nog geen rijbewijs heb, waarop hij antwoordde: “Oh dus jij bent nep groot?”

– Ik haal mijn oppaskindje uit school en vraag of ik zijn tas moet dragen. Maar nee dat hoefde niet: Nee, die moet over mijn schouder hangen dat ziet er cool uit.”

“Wat een handige uittrekbare huid.” (Over mijn huidkleurige panty.)

Ah ik kan zo van kinderen genieten!
xoxo Annelotte

8 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s