Harry Styles

Hallo allemaal,
Het debut album van Harry Styles is al een tijdje uit, toch wilde ik hier graag nog een blogpost aan wijden. Als groot fan van One Direction ben ik misschien wel wat bevooroordeeld, maar alle meningen tellen toch?

Toen Harry’s debut solo singel Sign of the Times uitkwam was ik enorm enthousiast! Een andere sound dan wat de jongens van One Direction maakten, maar wel een stijl die mij aanspreekt.

De dag dat het gelijknamige debut album van Harry Styles uitkwam, zat ik te wachten bij de brievenbus. Toen ik hem in mijn handen had moest ik eerst even het boekje van de deluxe versie bewonderen, voor ik de cd begon te luisteren.
Het boekje vind ik super tof! Het staat vol foto’s die tijdens het proces van de maak van het album geschoten zijn.

EN NU TIJD OM TE LUISTEREN
Wauw…wauw…wauw…
Ik had geen idee wat ik kon verwachten van dit album, omdat net als (voormalig lid) de voormalige One Direction leden, iedereen een ander soort muziek heeft uitgebracht. Maar my prayers have been heard! Ik vind het een ontzettend goed album, met genoeg afwisseling. Er staan mooie ballets op, maar ook up-tempo nummers. In elk nummer komt Harry’s gouden keeltje goed uit en er zijn een paar uithalen die zelfs mij versteld deden staan. Sowieso hou ik van het rauwe randje dat Harry op zijn stem heeft, zó sexy. Ik ben dit album nog lang niet zat!
Harry Styles staat op woensdag 8 november in het AFAS Live, in Amsterdam. Jammer genoeg is dit evenement uitverkocht, ik heb geluk dat ik een ticket heb.

Benieuwd naar muziek van de andere (voormalige) One Direction leden?
Klik op hun naam:
Niall Horan
Liam Payne
Louis Tomlinson
Zayn Malik

Hebben jullie Harry’s album al geluisterd?
xoxo Annelotte

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s