Escape room

Vandaag was echt een super leuke dag! 3 Lieve vriendinnen van mij hadden voor mijn verjaardag een verrassingsuitje georganiseerd. Ik kwam dus totaal onvoorbereid aan (wat niet echt iets voor mij is).
Toen ik er achter kwam wat we gingen doen was ik ZO BLIJ!
We gingen namelijk uit een Escape room proberen te ontsnappen, hoe tof!

Wij waren bij Escape Room Berkel, maar in Nederland zijn er heel veel te vinden.
Het verhaal dat bij onze Escape room hoorde was de volgende:

Jullie hebben een caravan gehuurd op camping Aafke.In de advertentie werd een luxe caravan beloofd, van alle gemakken voorzien.Bovendien waren de faciliteiten van een zeer hoog niveau.Echter blijkt hier niets van waar te zijn. Het gaat om een oude “sleurhut”De elektrische installatie is slecht, er zijn geregeld gaslekken en ook het animatieteam is van zeer matige kwaliteit.
Kortom je bent genept en wil zo snel mogelijk weg. De campingbaas, -een oud K one fighter met een paar grote pittbulls- is er niet blij mee met de klachten en is onderweg om verhaal te halen.
Binnen een uur is hij bij je om je op wat voor manier dan ook op andere gedachten te brengen.Uiteraard wil je hier niet op wachten en wil je zo snel mogelijk weg.Maar om te ontsnappen heb je wel de code van de uitgang nodig.

Je gaat als groep zonder telefoon en horloge naar binnen. De bedoeling is dat je na een uur de code hebt achterhaald waarmee je de deur kunt openmaken. Dit doe je door raadsels op te lossen en sleutels te vinden. Het was nog veel leuker dan ik me had voorgesteld! Wij hebben misschien niet de deur open gekregen, maar we waren wel met het laatste raadsel bezig (waarmee we de deur open hadden kunnen krijgen).

Omdat alle Escape rooms anders zijn kun je het vaker doen. Dat is dan ook precies ons plan! Het is een hele leuke ervaring en voor alle leeftijden. Als je twijfelt om een Escape room uit te proberen, stop daar dan nu mee en ga gewoon!
xoxo Annelotte

One Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s