Weg met taboes over eetstoornissen

Hallo allemaal,
In mijn nieuwe videoreeks ga ik het hebben over eetstoornissen. Deze video kun je beschouwen als een inleiding.

Toekomstige video’s:
– Een kijkje in een hoofd van iemand met een eetstoornis.
– Tips voor verzorgers van iemand met een eetstoornis.
– Tips voor vrienden/ familie van iemand met een eetstoornis.
– Tips om je aan de eetlijst te houden.
– Hoe met doelen werken mij heeft geholpen.
Dit zijn video’s waar een concreet plan voor is. Dit zullen niet de enige zijn!
xoxo Annelotte

14 Comments

  1. Lonneke Rempt

    Goed om dit onderwerp bespreekbaar te maken. Helaas word hier nog heel moeilijk over gedaan. Zelf heb ik dan niet te maken met een eetstoornis maar ik ben qua postuur wel erg slank waardoor juist mensen vaak denken dat ik een eetstoornis heb en daar heb ik zelf veel moeite mee. Een maand geleden heb ik hier ook eens een artikel overgeschreven.

    Liked by 1 person

  2. Irina

    Goed dat je dit bespreekbaar wilt maken! Ik probeer dit soort dingen ook te doen op mijn blog/YouTube kanaal maar dan meer over depressie omdat ik hier zelf beter over kan vertellen. Goed dat jij dit ook doet over eetstoornissen!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s