Moederdag tips


 

TIPS:


     
1. Etentje
Samen uit eten gaan is heel gezellig. Neem je moeder mee uit lunchen/ dineren. Zo hebben jullie ook gelijk wat tijd samen.
2. High Tea
Misschien vind je een high tea leuker dan lunchen of dineren, dat kan natuurlijk ook.
3. Iets bakken/ koken
Uit eten hoeft niet duur te zijn, maar kost wel wat. Je kunt er ook voor kiezen om zelf eten te maken. Denk bijvoorbeeld aan soorten gebak, fruitsalades, koekjes, smoothies of broodjes waar je moeder van houdt. Je kan het natuurlijk nog groter aanpakken door een lunch of diner te maken. Weet jij toevallig wat haar favoriete eten is?
4. Bioscoop
Een bezoekje aan de bioscoop is ook een tof cadeau. Een gezellige film, wat te snacken erbij en je hebt zo een leuke middag/ avond.
5. Needed
Als je goed oplet geeft je moeder soms zelf al een tip. (Soms zelfs zonder dat ze het door heeft.) “Oh de vlekken gaan niet uit de theedoek.” “Wat zonde, de spatel is gebroken.” Schrijf het meteen op als je dit hoort, want zeker weten dat je moeder blij is als jij een nieuwe voor moederdag geeft!
6. Cadeaubon
Weet je dat jou moeder iets heeft gezien wat ze graag wil hebben, maar het is te duur om te geven? Geef dan een cadeaubon van die winkel of het merk.
7.Pakketje
Het kan ook zo zijn dat je weet van welke dingen je moeder houdt, maar dat je zo’n product/ voorwerp geen leuk cadeau vind. Koop dan verschillende dingen waarvan je weet dat je moeder die leuk vind en maak hier een pakketje van.


De HEMA, Blokker, Action en Xenos zijn bijvoorbeeld winkels waar je leuke hebbedingetjes kunt scoren.

ZELF IETS MAKEN:

Zelf iets maken is ook een optie. Moeders vinden dit leuk en het is handig als je niet zo’n groot budget heb. Geloof me, daar hoef je echt niet per se creatief voor te zijn. Een kaart maken of alleen schrijven is zo gebeurd, niet waar?
– Geef een foto in een gekocht/ zelf versierd lijstje.
– Laat een foto op een canvas/ mok/ shirt enz. afdrukken.
– Schrijf/ maak een kaart. Schrijf hierin bijvoorbeeld alle dingen die je waardeert aan je moeder.
– Beschrijf je favoriete herinneringen die jullie samen delen.

Alvast een fijne moederdag iedereen!
xoxo Annelotte

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s