Thuis sporten


Vanaf nu kun je de smoes: ‘Ik heb geen tijd om te sporten’, niet meer gebruiken. Het kan echt lastig zijn om sporten in te plannen, naast alle andere dingen die je in de week nog wil doen. Ik heb hier de perfecte oplossing voor, Blogilates!

Cassey heeft een youtube kanaal en een website waarin ze je meeneemt in de blogilates wereld. Op haar youtube kanaal kun je eindeloos veel video’s vinden met workouts. Op haar website vind je workouts, recepten, tips en inspiratie.
Met pilates train je alle spieren van je lichaam. Elke video is gefocust op andere spiergroepen. Wat de video’s leuk maakt is dat er veel afwisseling in zit en alle oefeningen op muziek zijn.

Voordelen van Blogilates:
– Het enige wat je nodig hebt is een matje/ kleedje om op te liggen en een comfortabele outfit.
– Je kunt zelf bepalen wanneer je sport.
– Je bent geen tijd kwijt aan heen en weer reizen.
– Het is gratis.
– Als er een verandering in je planning plaatsvindt kun je makkelijk een ander moment kiezen om te sporten.
– Als het sporten even niet lukt, kun je op een ander moment verder gaan.
– Je kiest zelf uit welk deel van je lichaam je vandaag wil trainen.
– En je douche is lekker dichtbij!

Hierboven zie je een voorbeeld van wat je op Cassey’s website kunt vinden.

Ik vind blogilates echt leuk! Ik merk dat sinds ik begonnen ben (2 maanden geleden) ik al vooruit ben gegaan. Oefeningen die ik eerst niet kon of mij veel moeite kostten, lukken mij nu wel. Ook zijn mijn benen sterker dan 2 maanden geleden. Ik doe 1 tot 3 keer in de week blogilates.
Wil je wat meer bewegen? Geef dit dan zeker een kans!
xoxo Annelotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s