Glass Animals

Vandaag is het zo ver, ik ga samen met mijn beste vriendin de Glass Animals live zien! Ik ontdekte deze band een jaar geleden. Ze maken alternatieve/ Indie muziek. Inmiddels hebben ze 2 albums. Beide kan ik de hele dag op repeat hebben staan. Elk nummer is zo anders en ze grijpen me elke keer weer.

Vanavond treden ze op in Tivoli, in Utrecht.
Wij zaten als eerste in de rij en mochten gewoon binnen wachten, heel fijn!

De uren wachten en het geld waren het concert dubbel en dwars waard. Sowieso stonden we helemaal vooraan, wat ik altijd het leukst vind. Vandaag is het 4 mei,wat wel betekent dat de dodenherdenking vandaag plaatsvind.Om 8 uur waren alle 2000 aanwezigen stil. Dat is wel indrukwekkend en ik vond het ook wel iets moois hebben.

Om half 9 ging het dak eraf! De jongens kwamen op het podium en begonnen gelijk hele goede muziek te maken. De leadzanger Dave stond recht voor onze neus. Hij heeft zijn voet gebroken, maar dat maakte echt geen verschil! Hij heeft de hele avond staan dansen en springen. Als je 1 keer knipperde was hij alweer aan de andere kant van het podium.

Ik wist dat de Glass Animals live goed waren, maar dit was boven mijn verwachtingen! Elk nummer zat zo goed in elkaar. De jongens gingen helemaal op in hun eigen wereld en nam ons als publiek daarin mee. Geen moment heeft het publiek stil gestaan. Wat een heerlijk concert was dit! Zo wil ik er nog wel 10 meemaken.
Als je de Glass Animals nog niet kent, raad ik je zeker aan ze eens te googelen!
xoxo Annelotte
(P.s De foto’s hierboven zijn gemaakt door Iris.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s