Faves: Little Lovely Living

Hallo allemaal,
Deze post maakt deel uit van mijn fave winkels/ merken. Vandaag vertel ik jullie over het merk Little Lovely Living. (Hier link naar de website.) Dit merk heeft vooral woonaccessoires en je kunt er de beste cadeautjes scoren! De spulletjes zijn vooral schattig en lief. Vandaag heb ik dit koffertje in Rotterdam, bij de KKEC gekocht. (€15,-)

Zij hebben een afdeling in hun winkel met spullen van Little Lovely Living.

Het allerleukste is A Little Lovely Company in Groningen. (Ja helaas, echt alleen in Groningen te vinden.) In dit winkeltje ben je omringt met schattige spullen van Little Lovely Living. En dat is nog niet alles, je kunt hier namelijk ook rustig zitten en genieten van wat te drinken met iets lekkers erbij! I LOVE THIS PLACE

Het liefst zou ik deze hele winkel leegkopen. Jammer genoeg is het niet goedkoop. Ik heb in Groningen deze kaarten gekocht (€1,- p.s):

Je kunt de kaarten natuurlijk versturen, maar zelf vind ik het leuk om als decoratie in mijn kamer te gebruiken. Ik hang de kaarten op met gekleurde washi tape.

Kaarten kun je ook in een lijstje stoppen, ziet er ook mooi uit!
Deze lieve sleutelhanger kon ik niet laten hangen! (€2,95) Die heeft nu een plekje aan mijn deurklink.

Oké, het is duidelijk dat ik van wolkjes hou, maar dat is niet het enige wat ze hebben. Ik zou zeker de site van Little Lovely Living bezoeken. Als je in Groningen bent kan een bezoekje aan A Little Lovely Company eigenlijk ook niet ontbreken…
xoxo Annelotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s