Enjoy the little things

Hoi allemaal,
Ik ben weer terug, nadat ik een paar dagen ziek ben geweest. Ik hoop dat iedereen een leuke Koningsdag heeft gehad!

Maar oké, terug naar deze post.
Iedereen kent het wel, je hebt je dag niet. Je hebt nergens zin in en vind niks leuk… Nou die dagen heb ik ook wel eens. Wat dan echt helpt is om eens écht je ogen te openen.

Dit huisje kwam ik tegen tijdens een wandeling. Je hoeft er niks voor te doen en toch zie je zo’n mooi plaatje. Dat is toch iets om vrolijk van te worden?

Probeer ook de beauty in kleine dingen te zien. Ik kan oprecht genieten van mooie bloemetjes, die iemand anders misschien niet eens op zouden vallen.

En kijk in plaats van vooruit, of achteruit ook eens omhoog. Je kunt zo veel missen door alleen op het heden en verleden te focussen. Vergeet niet te genieten van het hier en nu.

Op een dag dat je je minder fijn voelt is iets ondernemen al helemaal een ramp. En als je pech hebt moet je werken of naar school. Ook dan is het mogelijk om te genieten van kleine dingen. Ik was bijvoorbeeld vandaag de post aan het bezorgen en toen stuitte ik op deze brievenbus. Hoe moe ik ook was, dan verschijnt er toch een glimlach op mijn gezicht.

Ook liep ik door straten die vol lagen met roze bloesem van de bomen. Dan zien van die saaie stenen er toch een stuk vrolijker uit.

Vergeet niet, dat ook als niet alles mee zit, er toch mooie dingen zijn. Ook op een donkere dag schijnt altijd de zon. Sta voor de kleine dingen die jou blij kunnen maken open. Enjoy your day.
xoxo Annelotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s