Mijn paasweekend

Groningen
Zaterdag ben ik met mijn beste vriendin Iris naar Groningen gegaan. Ik hou van die stad! Sowieso is het een goede stad om te shoppen, maar wat mij nog meer trekt is de bouwstijl daar. Natuurlijk staat er ook nieuwbouw in Groningen, maar het hoofdstation komt bijvoorbeeld uit het jaar 1893.

Kijk nou naar deze huisjes, daar wordt je toch gewoon blij van?

Wat je echt in Groningen moet bezoeken is de winkel Little Lovely Living. Ze hebben daar echt de schattigste spulletjes! Er komt nog een blog aan waarin ik dit merk uitgebreider bespreek. In Groningen kun je behalve kleding ook heel goed boeken en cd’s/ platen scoren. Laat dat nou precies ons ding zijn!

Ons dagje Groningen was geslaagd!


Eibergen
De rest van het weekend heb ik doorgebracht op een boerencamping, de BomBam.

Ik kom hier al heel veel jaar en elke keer voelt het weer als thuiskomen. Ik hou heel erg van het platteland en van dieren.

Op 1e Paasdag hebben we gewokt bij Jasmine Garden. Echt een aanrader!
In Eibergen hebben we ook het Paasvuur meegemaakt. Waar wij wonen kan dat niet, omdat het te dicht bebouwd is. Heel tof dus dat ik het hier kon zien.

Tot slot hebben we ook nog flamingo’s gespot. Echt leuk om ze een keer in het wild te zien i.p.v in de dierentuin.


Ik hoop dat jullie paasweekend net zo geslaagd was als die van mij!
xoxo Annelotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s