Mijn paasweekend

Groningen
Zaterdag ben ik met mijn beste vriendin Iris naar Groningen gegaan. Ik hou van die stad! Sowieso is het een goede stad om te shoppen, maar wat mij nog meer trekt is de bouwstijl daar. Natuurlijk staat er ook nieuwbouw in Groningen, maar het hoofdstation komt bijvoorbeeld uit het jaar 1893.

Kijk nou naar deze huisjes, daar wordt je toch gewoon blij van?

Wat je echt in Groningen moet bezoeken is de winkel Little Lovely Living. Ze hebben daar echt de schattigste spulletjes! Er komt nog een blog aan waarin ik dit merk uitgebreider bespreek. In Groningen kun je behalve kleding ook heel goed boeken en cd’s/ platen scoren. Laat dat nou precies ons ding zijn!

Ons dagje Groningen was geslaagd!


Eibergen
De rest van het weekend heb ik doorgebracht op een boerencamping, de BomBam.

Ik kom hier al heel veel jaar en elke keer voelt het weer als thuiskomen. Ik hou heel erg van het platteland en van dieren.

Op 1e Paasdag hebben we gewokt bij Jasmine Garden. Echt een aanrader!
In Eibergen hebben we ook het Paasvuur meegemaakt. Waar wij wonen kan dat niet, omdat het te dicht bebouwd is. Heel tof dus dat ik het hier kon zien.

Tot slot hebben we ook nog flamingo’s gespot. Echt leuk om ze een keer in het wild te zien i.p.v in de dierentuin.


Ik hoop dat jullie paasweekend net zo geslaagd was als die van mij!
xoxo Annelotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s