Series you must watch part 3

Er zijn ook nog een aantal series die ik nog niet afgekeken heb.

7. Orange Is The New Black

Dit is één van de weinige series waar ik hardop om moet lachen. Er zit zo ontzettend veel humor in deze serie! En dat terwijl de hele serie zich afspeelt in een vrouwengevangenis.
Door middel van terugblikken leer je de vrouwen beter kennen en zie je ook om welke rede ze in de gevangenis zitten.
Wat ik ook heel gaaf vind van deze serie, is dat er meerdere taboes doorbroken worden. In de serie zitten veel verschillende soorten vrouwen:
Volle vrouwen, slanke vrouwen, lesbiennes, gekleurde vrouwen, blanke vrouwen, transgenders, vrouwen met veel tattoos, vrouwen die verschillende geloven aanhangen, enz. Heel gaaf om te zien hoe zo veel verschillende mensen in de gevangenis toch allemaal gelijk zijn.

8. Once Upon A Time

Dit is de ultieme serie voor Disney fans! In deze serie komen al je favoriete Disney figuren tot leven. In alle sprookjes zijn vijanden en helden, net als in deze serie. Alle sprookjes zijn door elkaar gemixt en de verhalen gaan dwars door elkaar, maar toch blijven de oorspronkelijke verhalen kloppen. Echt heel bijzonder!

9. The 100

Momenteel kijk ik deze serie en I LOVE IT!. Elke aflevering is spannend en ik ben altijd weer benieuwd wat er de volgende aflevering zal gebeuren.
Het verhaal waar de serie over gaat, is dat de aarde is verwoest door nucleaire bommen. Een deel van de mensheid heeft dit overleeft door in een enorm ruimteschip te wonen. Na 10tallen jaren gaan deze mensen op onderzoek uit, om te zien of de aarde nog/ weer bewoonbaar is. Dan blijken zij niet de enige levende wezens te zijn… Hadden ze misschien toch beter in het ruimtestation kunnen blijven wonen?

Dat waren de 3 series voor deze keer. See you next time!
xoxo Annelotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s