cadeau tips deel 1

Je kent het wel, je breekt je hoofd over wat je als cadeau zou kunnen geven, maar je komt er gewoon niet uit! Iedereen heeft dit wel eens. Daarom help ik graag een handje. Hier zijn een aantal leuke tips:

1. Dagje Dierentuin
Er zijn verschillende dierentuinen in Nederland te vinden en de meeste zijn makkelijk bereikbaar. In de dierentuin kun je je makkelijk een hele dag vermaken! Tip: woensdag 12 april komen er 2 reuzenpanda’s naar Ouwehands Dierenpark. Super leuk om een kijkje te nemen toch?

2. Lunchen/ Dineren
Een etentje is ook heel gezellig! Je kunt het simpel houden met een kop koffie/ thee en een taartje. Natuurlijk kun je ook gaan lunchen of dineren. Terwijl jullie dan zitten te genieten van het lekkers kunnen jullie ook nog eens bijpraten.
Er bestaan ook speciale cadeaubonnen voor een diner als cadeau. Klik daarvoor hier.

3. Bioscoop
De bioscoop is ook ideaal (mits degeene voor wie het cadeau bestemd is wel van films houdt!) Je kunt samen een film kiezen, eventueel wat lekkers erbij nemen en daarna lekker genieten. Easy toch?

4. Naar de stad
Weet je niet goed wat je wil geven? Neem de persoon voor wie je een cadeau zoekt mee naar de stad! Diegene kan zelf iets uitzoeken en heeft dan een cadeau waar die echt blij mee is!
(Als je dit lastig vind kun je ook op een kaart het bedrag schrijven wat je wilt besteden.)5. Altijd goed
Weet jij welke producten de persoon voor wie jou cadeau is gebruikt? Misschien weet je een sportmerk, beauty merk, kledingmerk, een schrijver, muzikant, bepaalde films waarvan diegene erg houd. Als je dan iets van dit “merk” aanschaft kan het bijna geen fout cadeau zijn!
Je kunt er dan ook voor kiezen een cadeaubon te geven, die aansluit bij een winkel waarvan je weet dat die producten te krijgen zijn.

6. Foto cadeau
Als je een leuke foto hebt kun je hier ook heel veel mee! Je kunt deze natuurlijk inlijsten, maar je kan die foto ook op producten laten afdrukken. Zoals op een mok, shirt, canvas enz. Een site waar je dit kunt doen is bijvoorbeeld de site van de HEMA.

Dit waren mijn eerste 6 tips! Tot ziens bij de volgende tips.
xoxo Annelotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s