Series you must watch part 1

Tv series, wie volgt er tegenwoordig niet minimaal één? Nadat ik Netflix had aangeschaft kan ik er niet meer mee stoppen. (Al ben ik totaal geen persoon die de hele dag achter een scherm kan zitten.)
In dit eerste deel van “Series you must watch” bespreek ik 3 series:

1. Pretty Little Liars

Ik kan wel gaan uitleggen waar deze serie over gaat, maar wie kent deze serie niet? Het verhaal heeft me vanaf aflevering 1 al gegrepen. 5 Meisjes die gestalkt worden door een onbekend persoon die zichzelf “A” noemt… Een spannend verhaal waar de gekste plot twists in zitten.

2. The Mentalist

Dit is echt 1 van m’n meest favoriete series. (Ik huil echt nooit tijdens films/ series etc. Maar bij deze serie heb ik wel een aantal traantjes gelaten!) Ik vind misdaadseries heel tof, elke aflevering een nieuwe slechterik (of vijanden die terug blijven komen) en een vast team van de CBI die de slechterik probeert op te pakken. Wat deze misdaadserie speciaal maakt is de hoofdrolspeler, Patrick Jane. Zijn observatievaardigheden zijn heel scherp, waardoor er ook wel wordt gedacht dat hij helderziend is. Patrick houd zich niet aan de regels, waardoor hij en het team vaak in de problemen komen.

3. Gossip Girl

Gossip Girl is een echte feel good serie. Het is niet heel spannend, maar wel ontzettend leuk! De grote vraag tot het einde van de serie bleef wel: Wie is nou Gossip Girl? Deze online persoon maakt het leven van de mensen die in de Upper East Side wonen zuur, door constant roddels over hen online te plaatsen.

Dit waren de 1e 3 series die ik met jullie wilde bespreken. Er volgen er nog meer!

xoxo Annelotte

2 gedachtes over “Series you must watch part 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s